ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΕΚ και SKODA στο Rallye Monte-Carlo!


Μπορεί ο Σύλλογος μας να μην έχει επεκταθεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ωστόσο οι σχέσεις με μία εκ των κορυφαίων εταιριών του χώρου έβαψαν “κιτρινόμαυρο” και το… Μόντε Κάρλο!

Συγκεκριμένα, δόθηκε η εκκίνηση του Ράλλυ Μόντε Κάρλο, ενός από τους ιστορικότερους αγώνες ράλλυ, που γινόταν παράλληλα με άλλες πόλεις της Ευρώπης, από το 1927 έως το 1939 κι έπειτα από το 1954 έως το 1975. Φέτος, 44 χρόνια μετά, η Αθήνα είναι μία από έξι πόλεις που θα φιλοξενήσει την εκκίνηση του ιστορικού αγώνα, του 22ου “Rallye Monte-Carlo Historique», ενός αγώνα Regularity Rally.

Συνολικά 321 πληρώματα συμμετέχουν στον διάσημο αγώνα και η AEK δια του εφόρου του ποδηλατικού τμήματος, κ. Χρήστου Μαυροθαλασσίτη, τίμησε το ιστορικό αυτοκίνητο SKODA 130 RS στην παρουσίαση που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι της εταιρίας SKODA από την KOSMOCAR. ΑΕΚ και SKODA δεν λειτουργούν με σχέσεις χορηγούμενου και χορηγού, αλλά με σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης που είναι πιο στέρεες από ποτέ μετά τα τόσα χρόνια συνεργασίας.

Στην κεντρική φωτογραφία με το αγωνιστικό RS, o κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της SKODA και ο κ. Στάθης Λάιος, Επιθεωρητής Δικτύου Πωλήσεων, μαζί με τον έφορο του ποδηλατικού τμήματος του Συλλόγου μας, κ. Χρήστο Μαυροθαλασσίτη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ