ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ

ΑΕΚ και Tachtsidis Barber Shop πορεύονται μαζί!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με το Tachtsidis Barber Shop για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, το οποίο θα στηρίξει το τμήμα Πυγμαχίας του Συλλόγου.

Ποιο είναι το «Tachtsidis Barber Shop»

Το «Tachtsidis Barber Shop» είναι ένας πρωτοποριακός και μοντέρνος χώρος στο κέντρο των Aχαρνών που στον έναν χρόνο λειτουργίας του έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου. Είναι σχεδιασμένο να παρέχει μια μοναδική εμπειρία στον χώρο της ανδρικής περιποίησης και το εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει γι’ αυτό, πάντα με γνώμονα τα θέλω και τις ανάγκες των πελατών.

Ο ιδιοκτήτης του «Tachtsidis Barber Shop», Ιωάννης Ταχτσίδης, δήλωσε: «Σε αυτήν την χρόνια ορόσημο για την ΑΕΚ, νιώθω υπερήφανος που μου δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσω ένα από τα πιο ιστορικά της τμήματα, την πυγμαχία. Εύχομαι υγεία στους αθλητές του συλλόγου και πάντα νίκες».

Με τη σειρά του ο Υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ζευκιλής, τόνισε: «Καλωσορίζουμε το Tachtsidis Barber Shop στην οικογένεια της ΑΕΚ και ευχόμαστε να πετύχουμε ό,τι έχουμε θέσει ως στόχο από κοινού».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ