ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΕΚ και ΒΙΚΟΣ προχωράνε μαζί!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΒΙΚΟΣ Α.Ε. η οποία θα αποτελέσει Επίσημο Χορηγό και Προμηθευτή νερών και αναψυκτικών όλων των τμημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η ΒΙΚΟΣ θα βρίσκεται στο πλευρό και των Ακαδημιών της ΑΕΚ, στην ομάδα Μπάσκετ με Αμαξίδιο ως Χρυσός Χορηγός, στο στίβο και την ποδηλασία ως Επίσημος Προμηθευτής νερών και στα τμήματα χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών και ποδοσφαίρου σάλας Επίσημος Προμηθευτής Αναψυκτικών.

Οι αθλητές του “Δικεφάλου” επιλέγουν το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ που πηγάζει από την ομώνυμη πηγή στα Ζαγοροχώρια, για την ενυδάτωσή τους, καθώς και τα αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ για την τόνωσή τους.

Λίγα λόγια για την ΒΙΚΟΣ!

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “Βίκος®”. Η  εταιρεία Βίκος είναι η νούμερο ένα ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεων στην Ελλάδα!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος” εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Το 2014, και ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος®». Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “Βίκος®” είναι τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.
Βίκος Cola μια μοναδική πηγή φρεσκάδας! Πλούσιες φυσαλίδες ξεπηδούν με το άνοιγμα της Βίκος Cola! Φυσαλίδες που προέρχονται από φυσικό διοξείδιο του άνθρακα και αναδεικνύουν τη μοναδική γλυκιά και ευχάριστη γεύση της μόνης cola με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια και αγνό καραμελόχρωμα.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. ανταποκρινόμενη συνεχώς στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις λανσάρει τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά “Βίκος” με γλυκαντικά από το φυτό στέβια, σε τρεις δροσιστικές γεύσεις Βίκος Cola, Βίκος Πορτοκαλάδα και Βίκος Λεμονάδα, προσφέροντας έτσι νέες, ποιοτικές επιλογές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τα νέα αναψυκτικά δεν περιέχουν καθόλου πρόσθετη ζάχαρη και ασπαρτάμη. Με γνώμονα την ποιότητα που διέπει όλα τα προϊόντα της εταιρείας, τα νέα αναψυκτικά είναι τα μόνο με Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή “ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ” και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χυμούς ελληνικών φρούτων.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ