ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγωνιστική δράση για τα “κιτρινόμαυρα πετάλια”


Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για το τμήμα ποδηλασίας, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/09) θα συμμετάσχει σε δύο διοργανώσεις.

Αρχικά, θα εκπροσωπηθεί από 18 αθλητές όλων των ηλικιών στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας 2019 στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά και στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα διοργανωμένες από την Ε.Ο.Π.

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στην συγκεκριμένη διοργάνωση είναι οι εξής: Καβαλιεράτος Αιμίλιος, Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, Ιωάννης Κουρούνης, Κωνσταντίνος Παπιτσής, Ιάσονας Γιαλαμάς, Σωτηρεία Βασιλείου, Ιωάννης Μυλωβάς, Ευάγγελος Μαυράκης, Αναστάσιος Άγγελος Κωνσταντώπουλος, Νικόλαος Δρακούλης, Σεραφείμ Καραγιάννης, Ευστράτιος Μανωλίδης, Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Χρήστος Καρακώστας, Ιάσονας Μαντάς, Παντελής Σουκούλης, Δημήτριος Παπαποστόλου και Κωνσταντινός Παπαποστόλου.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Έφορος του τμήματος Χρήστος Μαυροθαλασσίτης και ο Προπονητής της Ακαδημίας Κωνσταντίνος Παπουτσάς.

Την Κυριακή οι μεγάλοι ποδηλάτες της ΑΕΚ θα λάβουν μέρος στην Ανάβαση Φυλής συνδιοργανωμένη από τον Παναθηναϊκό και την Άλφα.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος οι εξής 17 αθλητές: Χάρης Καστραντάς, Χρήστος Κείος, Γεώργιος Ανδρέας Ανδρεάδης, Αντώνιος Γκάρτζιος, Χρήστος Σκυλόδημος, Αναστάσιος Παπαποστόλου, Αναστάσιος Καβαλιεράτος, Διονύσιος Πλατσάκης, Ευάγγελος Σακέλλης, Αλέξης Αθανασόπουλος, Ρώμυλος Καραβέζης, Ιωάννης Νανούρης, Παναγιώτης Καλτάκης, Κωνσταντίνος Κατσιλιέρης, Ανδρέας Γεωργόπουλος, Βασίλειος Τριανταφυλλίδης και Δαμιανός Ποτετζάγιας.

Συνοδός της “κιτρινόμαυρης” αποστολής θα είναι ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Σκυλόδημος.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ