ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ

Αήττητη ΑΕΚΑΡΑ στην Α1!


Μετά τη μαθηματική κατάκτηση της ανόδου στην Α1 ως Πρωταθλήτρια, η γυναικεία ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ΑΕΚ πανηγυρίζει πλέον και την αήττητη κατάκτηση του τίτλου. Η “Ένωση” επισφράγισε την ανωτερότητά της, καθώς επιβλήθηκε με 4-0 του Τελαμώνα για την 14η και τελευταία αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και με το απόλυτο των νικών ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία της γυναικείας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η άνοδος μόνο εύκολα δεν επήλθε, καθώς χρειάστηκε πολύ και σκληρή δουλειά από τα κορίτσια, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση, όμως το αποτέλεσμα δικαιώνει άπαντες.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου, η Melinda Ciurcui και η Μαρία Τσαπτσίνου, υπό τις οδηγίες του Στέφανου Κορώνη, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους φτάνοντας στον τίτλο στην παρθενική, μάλιστα, σεζόν της ΑΕΚ στην Α2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ έφτασε στη 14η νίκη της με 4-0 χάρη σε 2 νίκες της Ζαβιτσάνου και από 1 των Τσαπτσίνου και Ciurcui και στέφθηκε Πρωταθλήτρια.

Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε η απονομή του τροπαίου με την αποστολή της ΑΕΚ να πανηγυρίζει την επιτυχία και να θέτει ήδη στόχους για… ακόμα ψηλότερα.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου δήλωσε στο aek.gr: “Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει εξ’ αρχής και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Η απόδοσή μας ήταν σταθερή και αυτό μας οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι ιστορικές οι στιγμές για το τμήμα και το Σύλλογο και νιώθω υπερήφανη που βοήθησα και εγώ για να φτάσουμε σε αυτό“.

Η Μαρία Τσαπτσίνου με τη σειρά της πρόσθεσε στo aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που στεφθήκαμε Πρωταθλήτριες και μάλιστα αήττητες. Ανυπομονούμε ότι για την επόμενη χρονιά ήδη, που θα μας βρει στην Α1, όπου θα έχουμε μία νέα μεγάλη πρόκληση. Όλη η ομάδα τα εδωσε όλα και πέτυχε το στόχο της. Μόνο ΑΕΚ“!

Τέλος, η Melinda Ciurcui σχολίασε στο aek.gr: “Κατακτήσαμε αήττηττες το Πρωτάθλημα στην Α2 Κατηγορία και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ υπερήφανη για τις συμπαίκτριες μου και όλη την ομάδα, καθώς φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα λειτουργώντας σαν οικογένεια. Τώρα, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ακόμα ψηλότερα“.

ΑΕΚ – ΑΟ Τελαμών 4-0
Ζαβιτσάνου – Οικονόμου 3-0 (11-04, 11-03, 11-07)
Τσαπτσίνου – Γαβαλά 3-1 (11-06, 09-11, 11-05, 11-03)
Ciurcui – Κοντονικολή 3-0 (11-05, 11-03, 11-06)
Ζαβιτσάνου – Γαβαλά 3-0 (11-07, 11-05, 11-04)


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ