ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!


Η νέα ιστοσελίδα και το νέο E-Shop της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Μετά από μία εκ βάθρων ανανέωση, το aek.gr και το eshop.aek.gr είναι στον “αέρα” με νέο σχεδιασμό και λειτουργίες που θα εντυπωσιάσουν. Η ΑΕΚ σε συνεργασία με την εταιρεία FOCUS-ON GROUP, αλλάζει τα… δεδομένα στο χάρτη των ιστοσελίδων και προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε κάθε επισκέπτη.

Με την είσοδο του επισκέπτη στην ιστοσελίδα η ανανέωση είναι φανερή, με το προφίλ των κεντρικών θεμάτων. Κάτω από τα κεντρικά θέματα, βρίσκεται το πλήρως ενημερωμένο καλεντάρι ΟΛΩΝ των τμημάτων του Συλλόγου, από όπου ο κάθε φίλαθλος θα μαθαίνει έγκαιρα και έγκυρα όλες τις πληροφορίες για τον κάθε αγώνα.

Εκτός από τα νέα των τμημάτων του Συλλόγου, μπορεί να περιηγηθεί στις βαθμολογίες των τμημάτων της ΑΕΚ και να γνωρίσει τους χορηγούς του “Δικεφάλου”.

Το μενού είναι πιο πλήρες από ποτέ, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, να θυμηθούν οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι την Ιστορία της Αθλητικής Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως, αλλά και να γεμίσουν υπερηφάνεια με τους Τίτλους που έχουν κατακτήσει πανάξια οι ομάδες μας σε όλα τα σπορ.

Η ριζική ανανέωση της ιστοσελίδας της Μάνας ΑΕΚ, στοχεύει τόσο σε αυτούς που αγαπούν όλα τα τμήματα του Συλλόγου το ίδιο, όσο και σε αυτούς που έχουν… ιδιαίτερες συμπάθειες! Μέσα από την καρτέλα ΑΘΛΗΜΑΤΑ, προσφέρεται μία πλήρης ενημέρωση για κάθε άθλημα, τόσο με τα τελευταία νέα, όσο και με το καλεντάρι εξειδικευμένο στο συγκεκριμένο σπορ. Παρουσιάζονται η Ομάδα, η Ιστορία και οι Εγκαταστάσεις του κάθε τμήματος, φέρνοντας τον κάθε φίλαθλο μέσα στην “κιτρινόμαυρη” οικογένεια και καλώντας κάθε Ενωσίτη να σταθεί στο πλευρό των αθλητών μας.

Η ΑΕΚ, όμως, δίνει μεγάλη βάση στις Ακαδημίες της και μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της προβάλλει τους μικρούς μας αθλητές. Παράλληλα, δίνει με εύκολο τρόπο στον καθένα να γνωρίσει καλύτερα την Ακαδημία μας και να εγγραφεί σε όποιο τμήμα επιθυμεί. Με ευκολία ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί, να γνωρίσει την Ακαδημία του κάθε αθλήματος, τους Προπονητές, τη Φιλοσοφία της ΑΕΚ, καθώς και τις Εγκαταστάσεις προπονήσεων και αγώνων. Τέλος, με άνεση μπορεί να γίνει εγγραφή του αθλητή ή της αθλήτριας στη μεγάλη “κιτρινόμαυρη” οικογένεια με ένα μόλις κλικ!

Ένα από τα πιο γνωστά συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται η “Ένωση” είναι ότι “η ΑΕΚ είναι ο κόσμος της”! Με την επιλογή ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΕΔΩ ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας, καθώς και του Συλλόγου, με πλήρη διαφάνεια. Κάθε δωρητής, θα επιλέγει εάν θέλει να γίνεται γνωστό το ποσό ή το ονοματεπώνυμό του, ενώ θα υπάρχει και σχετικός μετρητής στην κεντρική σελίδα για να γνωρίζουν άπαντες την αμέριστη και ασταμάτητη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ στο Σύλλογο.

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ θα μπορεί να γίνει δική σας οποιαδήποτε στιγμή με ένα απλό κλικ. Η ΚΑΡΤΑ που δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείπει από κανένα φίλο της ΑΕΚ, γιατί με αυτήν μεγαλώνουμε ακόμη περισσότερο το Σωματείο με αυτήν κατακτήσαμε την κορυφή και ΜΑΖΙ με αυτήν ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ! Φυσικά, στην κεντρική σελίδα βρίσκεται και ο σχετικός μετρητής για να είναι γνωστός ο αριθμός των ΚΑΡΤΩΝ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ.

Μέσω του site μπορεί ο κάθε ΑΕΚτζης να λάβει τις πληροφορίες που χρειάζεται για να γίνει μέλος στο σωματείο μας. Με άνετο και άμεσο τρόπο θα μπορεί όποιος επιθυμεί να υποβάλλει και ηλεκτρονικά το αίτημα του να γίνει ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ και να απολαμβάνει το μοναδικό προνόμιο να λάβει τη θέση του στο Μητρώο Μελών της ΑΕΚ, να παραλάβει την ταυτότητα μέλους και να αποτελεί μέρος της ιστορίας μας στο διηνεκές .

Η αλλαγή σελίδας, όμως, δεν αφορά μόνο τον επίσημο ιστότοπο, αλλά και το ΕΠΙΣΗΜΟ E-SHOP της ΑΕΚ! Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κάθε επισκέπτη, το μενού ανανεώθηκε, νέες κατηγορίες προστέθηκαν και ο κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να… ντυθεί ποιοτικά, σε εξαιρετικές τιμές και “κιτρινόμαυρα”!

Η ΑΕΚ δε σταματά την ανανέωση και υπόσχεται για συνεχή βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Για αυτό κάθε επισκέπτης τόσο της νέας επίσημης Ιστοσελίδας όσο και του νέου επίσημου E-Shop του Συλλόγου, θα μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με το Σύλλογο για κάθε θέμα τόσο από τη φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ όσο και από τις επίσημες σελίδες της ΑΕΚ στα social media.

ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΣΕΛΙΔΑ… ΜΑΖΙ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ