ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Αλβανός, Νικολαΐδης και Μαντάλινιτς στο aek.gr


Μετά τη χθεσινή επικράτηση στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, οι Αλέξης Αλβανός, Παναγιώτης Νικολαΐδης και Στίπε Μαντάλινιτς μίλησαν στο aek.gr. Αναλυτικά:

Αλέξης Αλβανός: «Κλειδί της επιτυχίας ήταν η άμυνα όλης της ομάδας» 

«Σίγουρα, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, σίγουρα κάναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στην άμυνα, δεν επιτρέψαμε σε μια ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού να βάλει πάρα πολλά γκολ και εκεί ήταν το κλειδί της επιτυχίας, ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην άμυνα μας. Για το χρονικό διάστημα που αυτή η ομάδα είναι μαζί, παρότι έχει πολλούς καινούριους παίκτες, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι μετά από επτά εβδομάδες προετοιμασίας, για το δέσιμο της ομάδας σε αυτό το χρονικό διάστημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ήταν απλώς μια νίκη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος, σίγουρα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα και είμαι σίγουρος ότι όσο περνάει ο καιρός, αυτή η ομάδα θα δένεται ακόμα περισσότερο και θα εμφανίζεται πολύ καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς Θα παλέψουμε και για τους τρεις τίτλους, γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό έχουμε φτιάξει αυτό το ρόστερ. Σίγουρα, θέλει πάρα πολύ υπομονή, σήμερα, σε μερικά σημεία, δείξαμε λίγο αδυναμία που οφείλεται στο γεγονός πως είμαστε πολύ λίγο χρόνο μαζί σαν ομάδα. Όλα αυτά πιστεύω με τον χρόνο θα διορθωθούν και θα παίζουμε ακόμα καλύτερα».

Παναγιώτης Νικολαΐδης: «Οι νέοι παίκτες κατάλαβαν τι σημαίνει λαός της ΑΕΚ» 

«Αρχικά, απλά μπορώ να πω ότι είναι η απόλυτη ικανοποίηση. Το περιμέναμε, το δουλέψαμε πάρα πολύ, το θέλαμε, μας έλειψε αυτό το σημερινό (σ.σ. χθεσινό), τόσο πολύ. Οι νέοι παίκτες κατάλαβαν τι σημαίνει ο λαός της ΑΕΚ να στηρίζει την ομάδα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για σήμερα (σ.σ. χθες), πραγματικά πολύ χαρούμενος και έτσι θα συνεχίσουμε γιατί η ομάδα είναι δεμένη κι έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η εικόνα μας θα είναι όπως πρέπει και στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Στίπε Μαντάλινιτς: «Απίστευτη, μαγική ατμόσφαιρα, φώναζαν 60 λεπτά ασταμάτητα» 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η εμφάνισή μας ήταν εξαιρετική και ήμασταν “ένα” και παλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Είμαι χαρούμενος. Τι να πρωτοπώ για τους οπαδούς μας; Πραγματικά ήταν μαγική, απίστευτη ατμόσφαιρα. Όταν παίζαμε, τους σκεφτόμουν. Ήταν ο 8ος μας παίκτης. Φώναζαν και τα 60 λεπτά, χωρίς σταματημό. Τους ευχαριστούμε».


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ