ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση


Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι πέντε μέλη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, διαγνώστηκαν θετικά στην COVID-19. Τα υπόλοιπα μέλη πρόκειται να υποβάλλονται συνεχώς στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ. Αυτονόητο είναι ότι η προετοιμασία της ομάδας μας διακόπτεται μέχρι νεοτέρας.

Δυστυχώς λόγω ειδικής διάταξης της ΕΟΠΕ, δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστούμε με την αντίπαλη ομάδα και εξαναγκαζόμαστε να μείνουμε στην Αθήνα, μολονότι οι λοιπές αθλήτριες είναι υγιείς και εμβολιασμένες.

Ανεξαρτήτως της διάταξης αυτής, με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό στα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, ζητήσαμε από την ΕΟΠΕ να αναβάλει τον αγώνα και μας παρέπεμψε στην ομάδα του Άρη.

Είναι προφανές ότι η μετάδοση του ιού σε αθλήτριες της ομάδας μας, έχει προκληθεί από μέλη άλλης ομάδας με την οποία ήρθαμε αντιμέτωποι, επειδή ακριβώς δεν προφυλάχτηκαν από τις «στενές επαφές» τα μέλη της ομάδας μας.

Ως εκ τούτου, με γνώμονα την προστασία των αθλητών και στελεχών της ομάδας μας και της ομάδας του Άρη Θεσσαλονίκης και για να μην αλλοιωθεί η σειρά των αγώνων του Πρωταθλήματος, προτείνουμε τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη ημερομηνία.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όπως σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και δεν αποκρύψαμε την πραγματικότητα, θα υπάρξει και ο αντίστοιχος σεβασμός από το ιστορικό σωματείο του Άρη Θεσσαλονίκης και δεν θα θελήσει να πάρει το ματς στα χαρτιά. Αναμένουμε άμεσα την απάντησή του.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ