ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση ΑΕΚ

Το Σωματείο μας, με πολλαπλή συνεισφορά στον Ελληνικό αθλητισμό και την Ελληνική κοινωνία γενικότερα, με συνεχή δραστηριότητα επί σχεδόν ένα αιώνα και με καλλιέργεια περίπου σαράντα κλάδων άθλησης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να εκφράσει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του προς την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την πρώτη οικονομική βοήθεια στα ερασιτεχνικά σωματεία.

Μεγάλη χαρά φυσικά μας δίνει και η νομοθέτηση της οικονομικής βοήθειας των ομάδων που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της πρώτης εθνικής κατηγορίας από τις δημοτικές αρχές στις οποίες ανήκουν διοικητικά, πράξη που καταδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της Πολιτείας και μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε με την καταβολή του πρώτου βοηθήματος προς τα ερασιτεχνικά σωματεία, θα συνεχιστεί με αυξανόμενους ρυθμούς, από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε ο αθλητισμός να μπορέσει να επανέλθει σε ρυθμούς κανονικής άσκησης δραστηριότητας για την καλλιέργεια αθλητών και την ανάδειξη προσωπικοτήτων ωφέλιμων για την Ελλάδα και την παγκόσμια κοινότητα.

Στις δύσκολες ημέρες που βιώνει η ελληνική αλλά και παγκόσμια κοινότητα από την πανδημία, νιώθουμε την ιδιαίτερη ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, το επιστημονικό και ερευνητικό προσωπικό για την μέγιστη συμβολή τους στην προστασία του υπέρτατου αγαθού της υγείας και να σημειώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για την ουσιαστική και καθοριστική παρουσία τους καθημερινά στη πρώτη γραμμή.