ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωση ΑΕΚ


Το γυναικείο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την Α1 και σας θέλει δίπλα του!

Οι «κιτρινόμαυρες», που έχουν μόνο νίκες μέχρι τώρα στην πρώτη τους συμμετοχή στην Α2 κατηγορία, αγωνίζονται την Κυριακή (13/03, 16:00) με τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων στο «Γ. Κασιμάτης» και άπαντες στην οικογένεια της ΑΕΚ περιμένουν τη στήριξη του κόσμου της «Ένωσης». Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος και τα κορίτσια μας, αναμένουν στο γήπεδο, τους φίλους της ΑΕΚ.

Οι φίλαθλοί μας, θα πρέπει να έχουν μαζί τους, την ταυτότητά τους (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τους τρεις τελευταίους μήνες. Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Επίσης, καθίσταται υποχρεωτικό να φοράνε όλοι τη μάσκα τους, σε όλους τους χώρους και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο γήπεδο. Αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο γήπεδο, αλλά και κατά την αποχώρησή μας. Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα, πριν από την είσοδο στο γήπεδο.

ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ