ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωση ΑΕΚ


Η ΑΕΚ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία που αντιμετώπισε η γυναικεία ομάδα Πόλο στον Ημιτελικό του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΑΝΟΓ. Σε ένα θεσμό-γιορτή, όπου και μέσω διαδικτύου άπαντες μπορούσαν να παρακολουθήσουν, γίναμε μάρτυρες μίας κάκιστης διαιτησίας που οδήγησε την ομάδα μας στον αποκλεισμό.

O κ. Κωνσταντινίδης και η κα. Μαρκοπούλου, ειδικά από το σημείο που προηγήθηκε η ομάδα μας με 5-1, δεν άφησαν να εκτελέσουμε σωστά ούτε μία επίθεση. Με συνεχή σφυρίγματα και αντίθετες αποφάσεις από αυτές που έβλεπαν τα μάτια μας (επιθετικά φάουλ, αποβολές που δεν δίνονταν κ.α.), πέτυχαν το στόχο τους. Η ΑΕΚ έμεινε εκτός Τελικού.

Ζητούμε την τιμωρία και την εξαίρεση των διαιτητών για την κάκιστη αντιμετώπιση προς την ομάδα μας, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έγινε με δόλο, αλλά εμπίπτει μέσα στην κακή ημέρα που μπορεί να έχει ένας διαιτητής, ακόμα και σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Η, εδώ και καιρό, απόφασή μας να μην λειτουργούμε επιθετικά στις, αρκετές τη φετινή σεζόν, κακές διαιτησίες εις βάρος μας, μάλλον κρίθηκε από κάποιους ως αδυναμία. Ως εδώ.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ