ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση ΑΕΚ


Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας μας για την ανάπτυξη όλων των τμημάτων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο μέχρι σήμερα Έφορος του τμήματος Ποδηλασίας της ΑΕΚ κ. Χρήστος Μαυροθαλασσίτης, προάγεται σε Υπεύθυνο Οργάνωσης και Ανάπτυξης με διευρυμένα καθήκοντα και αρμοδιότητες για την οργάνωση του τμήματος τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στον αναπτυξιακό τομέα σε όλη την Ελλάδα, με ενίσχυση σε αθλητικό δυναμικό και ανάπτυξη όλων των επιμέρους ποδηλατικών αθλημάτων με ανάδειξη νέων αθλητών από τα τμήματα Ακαδημιών και Υποδομών.

Νέος Έφορος του τμήματος ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Γρούβας, με πλούσιο ποδηλατικό ιστορικό και παρόν στην Εφορεία της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Δρόμου. Ο Έφορος έχει ρίζες στο Αϊβαλί Κυδωνιών Μικράς Ασίας και ήταν αθλητής του ΠΟΒΕ, συνιδρυτής του οποίου υπήρξε ο παλαιός πρωταθλητής της ΑΕΚ Βασίλειος Νταλίπης.

Ευχόμαστε στον κ. Μαυροθαλασσιτη και στον κ. Γρούβα να έχουν επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων τους και μαζί με το ισχυρό και πανελληνίως αναγνωρισμένο προπονητικό επιτελείο των κ.κ. Σκυλοδήμου και Παπουτσά, να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών και της κορυφής για το ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου μας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ