ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανακοίνωση για ωράριο λειτουργίας Γραφείων ΑΕΚ


Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης κατά του ιού CONVID-19 (κορωνοϊός), για την αποφυγή περαιτέρω καταστάσεων συνωστισμού, προστασίας των εργαζομένων και των πολιτών, το ΔΣ του Συλλόγου, αποφάσισε:

1) Από Δευτέρα 16 Μαρτίου και μέχρι να εκδοθεί νέα ανακοίνωση, τα Γραφεία του Συλλόγου (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) θα λειτουργούν καθημερινά τις ώρες 10:00-16:00, χωρίς όμως την προσέλευση κοινού.
2) Η εξυπηρέτηση του κοινού, των μελών και των εκπροσώπων και εφόρων και αθλητών και στελεχών επιτελείων όλων των αθλητικών τμημάτων και ομάδων, αλλά και των ομοσπονδιών και των πολιτειακών φορέων θα γίνεται με τηλεφωνική επικοινωνία (210-2584582) και με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@aek.gr, secr@aek.gr).
3) Όπου διαπιστωθεί ότι απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία ατόμου, η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για ραντεβού και υπό αυστηρούς κανόνες προστασίας.
4) Προτρέπουμε τα μέλη μας στο βαθμό που μπορούν και για τη μεγαλύτερη προστασία όλων μας, να ακολουθούν τους παραπάνω τρόπους για την εξυπηρέτησή τους.

Η προσωρινή αυτή κατάσταση, έχει ένα και μοναδικό σκοπό: την περαιτέρω προστασία όλων (κοινού, μελών του Συλλόγου, προσωπικού). Προσέχουμε την υγεία όλων μας, μένουμε σπίτι!

Εκ της Διοικήσεως του Αθλητικού Σωματείου ΑΕΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ