ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΜΑΣ


Η ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της για τη συγκλονιστική του στήριξη, όπως κάνει άλλωστε πάντα, στην ομάδα βόλεϊ γυναικών (και) στον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα εφιστούμε την τεράστια προσοχή που πρέπει να επιδείξουμε όλοι και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο 14/01 στο Κλειστό «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:30).

Ως εκ τούτου, διευκρινίζουμε τα εξής για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

1. Εισιτήρια θα διατεθούν ΜΟΝΟ στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, από σήμερα Τετάρτη (11/01) έως και την Παρασκευή (13/01) και ώρες 10:00 με 18:00. Ξεκαθαρίζεται ότι εισιτήρια ΔΕΝ θα υπάρχουν έξω από το γήπεδο την ημέρα του αγώνα και εντός του «Απ. Κόντος» θα μπουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και απλών εισιτηρίων που θα το έχουν προμηθευτεί μέχρι την Παρασκευή.

2. Η προσέλευση εντός της αθλητικής εγκατάστασης, θα γίνεται μέχρι την έναρξη του αγώνα (19:30). Στη συνέχεια, η πόρτα εισόδου θα κλειδώσει και δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου για κανέναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είναι αυτονόητο ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει επιτρεπτή η υπεραριθμία καθώς προέχει η ασφάλεια και η προστασία αθλητριών και φιλάθλων.

3. Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας (όπως κάνουμε πάντα στην έδρα μας) και φυσικά ΔΕΝ ανάβουμε ποτέ καπνογόνα σε κλειστό χώρο, ούτε μετά το τέλος του αγώνα. Ξεκαθαρίζουμε ότι το άναμμα ενός και μόνο καπνογόνου, θα τιμωρήσει δεδομένα την ομάδα μας που διεκδικεί το πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ, αλλά θα σημάνει και αποκλεισμό της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο από τη συνέχεια του Κυπέλλου, καθώς αμέσως μετά, ακολουθεί ο δικός της αγώνας.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ