ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με τη Medathlon


Η ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την Medathlon, η οποία θα αποτελέσει τον Επίσημο Προμηθευτή Αθλητιατρικού Υλικού όλων των τμημάτων του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η Medathlon δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019 από μία ομάδα με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φυσικής αποκατάστασης και θεραπείας. Είναι ο επίσημος διανομέας των κορυφαίων αθλητιατρικών προϊόντων της Mueller Sports Medicine για την ελληνική αγορά, καθώς και αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων fitness & training της Pure2improve σε Ελλάδα και Κύπρο.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.medathlon.gr, θα βρείτε όλα τα προϊόντα, καθώς επίσης και προστατευτικές μάσκες και αντισηπτικά στις καλύτερες τιμές.

Ωφελημένοι φυσικά θα είναι και οι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ 2020-21, οι οποίοι θα έχουν 10% έκπτωση σε ΟΛΑ τα προϊόντα με τηλεφωνική παραγγελία.

Ο Υπεύθυνος της εταιρείας, κ. Γιώργος Αδαμόπουλος, δήλωσε: “Η απόλυτα επιτυχημένη πρώτη μας συνεργασία με το Σύλλογο της ΑΕΚ, επισφραγίζεται με την ανανέωση για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Όλα τα τμήματα της ΑΕΚ θα λάβουν το κορυφαίο αθλητιατρικό υλικό, ενώ παράλληλα στηρίζουμε αυτούς που στηρίζουν την ΑΕΚ, δηλαδή τους κατόχους της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2020-21 και ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΚ 2020-21. Εκτός του αθλητιατρικού υλικού, και αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και μάσκες και αντισηπτικά κατάλληλα για την προστασία κατά του κορονοϊού“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ