ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με Κωνσταντίνο Δάνδολο και Πέτρο Δεβερίκο


Μπορεί το Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών να μην έχει αποφασιστεί εάν θα ολοκληρωθεί ή όχι, όμως η διοίκηση της ΑΕΚ ήδη “χτίζει” την ομάδα της επόμενης χρονιάς, σε όποια κατηγορία και αν τη βρει. Σε αυτό το πλαίσιο, η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Κωνσταντίνο Δάνδολο, και το βοηθό του, Πέτρο Δεβερίκο.

Οι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, συναντήθηκαν με το προπονητικό δίδυμο που κατέκτησε δύο διαδοχικές ανόδους και παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο στην Α2 και το Κύπελλο Ελλάδος, όπως αποδεικνύουν και οι εμφανίσεις αλλά και η βαθμολογική θέση που κατείχε η ΑΕΚ προ της διακοπής, και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021, ανεξάρτητα από την έκβαση της φετινής σεζόν.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Δάνδολος δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω για ακόμη μια χρονιά στην ΑΕΚ, όπως και ο Πέτρος Δεβερίκος. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου, δε το έχω κρύψει άλλωστε ποτέ αυτό. Είναι και ένα ωραίο αφήγημα εδώ και 3 χρόνια που ο Δικέφαλος ήρθε στις πισίνες. Χαίρομαι επίσης, γιατί μαζί με τη διοίκηση θα μας δοθεί χρόνος για να σχεδιάσουμε την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για την οποία έχουμε διαχρονικούς στόχους. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε χαρούμενους όλους τους Ενωσίτες“.

Ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, κ. Πάνος Μιχαλόπουλος, δήλωσε με τη σειρά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: “Ο Κωνσταντίνος Δάνδολος είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο του οικοδομήματος της ΑΕΚ στο πόλο. Δεν είναι απλά ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, αλλά ο θεμέλιος λίθος πάνω στον οποίον κτίσαμε το όνειρο και την πορεία της ομάδας μας. Θα συνεχίζουμε να κτίζουμε μαζί για να φτιάξουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό το οποίο θα σφύζει υγεία και θα σημειώνει επιτυχίες“.

Κωνσταντίνε και Πέτρο, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ