ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με την Αγγελική Καββαδία


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αγγελική Καββαδία. Η 26χρονη κεντρικός (17/02/1994), ύψους 1,88 μ., αποτέλεσε βασικό μέλος της γυναικείας ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Pre League και την άνοδο στη Volleyleague, και θα συνεχίσει να φορά την “κιτρινόμαυρη” φανέλα για ακόμα ένα έτος, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η διεθνής άσσος θα συμπληρώσει, έτσι, τριετία ως αθλήτρια της ΑΕΚ, έχοντας ενταχθεί στην οικογένεια του “Δικεφάλου” το 2018.

Η Αγγελική Καββαδία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του Διοικητικού Υπεύθυνου του τμήματος, κ. Λευτέρη Αρχόντη, και του Team Manager του τμήματος, κ. Νίκου Παναγιωτίδη, οι οποίοι και της ευχήθηκαν κάθε ομαδική και προσωπική επιτυχία.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Αγγελική Καββαδία δήλωσε στο aek.gr: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ που θα συνεχίσουμε για τρίτη χρονιά τη συνεργασία μας. Εύχομαι το υγιές αγωνιστικό περιβάλλον, αλλά και το οικογενειακό κλίμα, να μας οδηγήσει και φέτος στην εκπλήρωση των κοινών μας στόχων. Αυτό που με έκανε να μείνω είναι οι ιδανικές συνθήκες που παρέχει η ΑΕΚ για μια αθλήτρια που θέλει να πρωταγωνιστεί. Πιστεύω η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει άμεσα. Άλλωστε ο στόχος της πρωταθλήτριας ΑΕΚ είναι πάντα η κορυφή“.

Αγγελική, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ