ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με την Γεωργία Ζαβιτσάνου


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Γεωργία Ζαβιτσάνου. Η 27χρονη (28/03/1993) δεξιόχειρας αθλήτρια αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της ανόδου της ΑΕΚ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, ενώ παράλληλα κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος στο ατομικό αγώνισμα, και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου σημείωσε 20 νίκες σε 20 ισάριθμα games με τη φανέλα της ΑΕΚ δίνοντας πολύτιμους βαθμούς στην “Ένωση”. Παράλληλα, κατέκτησε το ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επαναλαμβάνοντας το θρίαμβο του 2016, κάνοντας 2 τους τίτλους της. Το παλμαρέ της ακόμα κοσμούν 2 Πρωταθλήματα Ελλάδος στο ομαδικό αγώνισμα (2016, 2017).

Η Γεωργία Ζαβιτσάνου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στην ΑΕΚ. Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ξεκινάει τώρα η νέα αγωνιστική χρονιά και έχουμε απέναντί μας όχι μόνο ένα δύσκολο Πρωτάθλημα, αλλά να ανταπεξέλθουμε και τις νέες συνθήκες. Το Πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό και θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη σεζόν για να επιτύχουμε τους στόχους μας“.

Γεωργία, καλή επιτυχία και τη νέα σεζον!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ