ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με την Βασιλική Διάλλα


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας της με την Βασιλική Διάλλα. Η 22χρονη (05/03/1998) κεντρικός, ύψους 1,83 μ., αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Pre League και την άνοδο στη Volleyleague, και θα παραμείνει μέλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για ακόμα ένα έτος, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2021.

Η Βασιλική Διάλλα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, και ο Team Manager του τμήματος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Βασιλική Διάλλα δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα της ΑΕΚ. Φέτος είναι μια νέα απαιτητική χρονιά με την ομάδα να επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία. Από τη μεριά μου θα προσφέρω τα μέγιστα, έτσι ώστε η ομάδα να επιτύχει τους νέους της στόχους. Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ΑΕΚ που με εμπιστεύεται για ακόμα μια χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους“.

Βασιλική, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ