ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Καφφάτο


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καφφάτο, που θα παραμείνει στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας χάντμπολ στο πλευρό του Δημήτρη Δημητρούλια. Ο Δημήτρης Καφφάτος θα συνεχίσει να αποτελεί τον προπονητή τερματοφυλάκων τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και των τμημάτων της Ακαδημίας για ακόμα δύο χρόνια, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο παλαίμαχος αθλητής και νυν προπονητής τερματοφυλάκων βρίσκεται στο επιτελείο του “Δικεφάλου” από το Φεβρουάριο του 2018, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε επέστρεψε και στην αγωνιστική δράση προσφέροντας τις υπηρεσίες του και συμβάλλοντας και από αυτό το πόστο στην επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού χάντμπολ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Δημήτρης Καφφάτος δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση στην ομάδα μας. Κάθε χρόνο η ΑΕΚ “μεγαλώνει” και αυτό μας γεμίζει ευθύνη για να εκπληρώνουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ τόσο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, όσο και για το γεγονός ότι δημιουργεί μία ΑΕΚ όπως όλοι ονειρευόμαστε. Η χρονιά που έφτασε στο τέλος της, ήταν περίεργη, αλλά δείξαμε στον κόσμο ποια ήταν η καλύτερη ομάδα τόσο σε παικτικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε να καθιερώσουμε και για τα επόμενα χρόνια τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ανυπομονούμε για το ξεκίνημα της νέας αθλητικής σεζόν“.

Δημήτρη, καλή επιτυχία!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ