ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης, κ. Μανώλη Αποστολογιωργάκη.

Ο κ. Αποστολογιωργάκης συναντήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλέξανδρο Αλεξίου, τον Γενικό Αρχηγό, κ. Νικόλαο Δευτεραίο, τον Διοικητικό Υπεύθυνο του τμήματος γυναικείας πετσοφαίρισης, κ. Ελευθέριο Αρχόντη, και τον έφορο του τμήματος, κ. Νικόλαο Παναγιωτίδη, και ανέλυσαν όλα τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα του τμήματος, θέτοντας ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Ο κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον “Δικέφαλο”, δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με την ομάδα της ΑΕΚ. Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης στο πρόσωπό μου για να φέρουμε την ΑΕΚ στην μεγάλη κατηγορία. Με τις κινήσεις της διοίκησης, θα δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μεγαλείου του σωματείου, του κόσμο της ομάδας, αλλά και των στόχων μας, που φυσικά είναι η άνοδος. Θα φέρουμε αθλήτριες που θα τιμήσουν την ΑΕΚ και θα έχουν τις ικανότητες να φέρουν σε πέρας την αποστολή μας“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ