ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Στελλάτο


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο. Ο 43χρονος (17/06/1979) περιφερειακός, ύψους 1,83 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Ο μεγάλος αρχηγός της ομάδας μας θα συμπληρώσει έτσι 4 χρόνια με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι, έχοντας γράψει λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ, συμβάλλοντας τόσο στις δύο διαδοχικές παρουσίες στο F4 του Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και στην καθιέρωση της ομάδας στις πρώτες θέσεις και τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, αποτελεί έτσι τον μακροβιότερο αθλητή στην ιστορία του τμήματος.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Στελλάτος δήλωσε στο aek.gr: «Ως αθλητής, δεν επιθυμούσα να αλλάζω συλλόγους, εύκολα και συχνά. Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οδεύουμε στην 4 συνεχόμενη χρόνια συνεργασίας και παρά το μικρό διάστημα ιστορίας του τμήματος, έχουμε ζήσει όμορφες στιγμές, όπως η άνοδός μας από την Α2 στην Α1 ως πρωταθλητές, αλλά και τη συμμετοχή μας σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Και φυσικά την πρώτη μας συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων (Len trophy), την περσινή αγωνιστική χρόνια. Σε όλες τις παραπάνω στιγμές που αναφέρω, ήμουν παρών, κάτι το οποίο είναι τιμή για οποιονδήποτε αθλητή. Επέλεξα να παραμείνω και φέτος γιατί η φετινή σεζόν θα είναι δύσκολη και μια νέα αφετηρία για εμάς. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει το τμήμα και να γνωρίζει ότι θέλει πολύ προσπάθεια, υπομονή και επιμονή για να μπορέσουμε κάποια μέρα το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ να είναι αναλογικά ίσο στο μέγεθος του κόσμου και της ιστορίας του συλλόγου».

Νίκο, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ