ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αναστολή λειτουργίας Ακαδημιών ΑΕΚ


Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας και με μοναδικό γνώμονα την προστασία όλων των μικρών αθλητών, αθλητριών, τεχνικών και στελεχών, η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τίθενται σε αναστολή λειτουργίας όλες οι Ακαδημίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου από σήμερα, 04/11, έως και τις 30/11, μετά από την απόφαση των αρμοδίων δημοσίων φορέων για την προστασία της δημόσιας υγείας, εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας του covid-19. Η κατάσταση θα επαναξιολογείται συνεχώς και σε κάθε περίπτωση μεταβολής των συνθηκών, θα υπάρξει ενημέρωση.

Η ΑΕΚ καλεί όλους τους γονείς, αθλητές και στελέχη των ομάδων μας, να σεβαστούν την απόφαση και παράλληλα να βρίσκονται σε επικοινωνία με τα Γραφεία του Συλλόγου τηλεφωνικώς (210-2584582) ή με mail (info@aek.gr, academies@aek.gr) για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, καθόσον δεν θα επιτρέπεται για όλο το παραπάνω διάστημα η φυσική παρουσία στα Γραφεία.

Εφόσον η φυσική παρουσία κάποιου στα Γραφεία κριθεί απολύτως επιβεβλημένη, θα οριστεί συνάντηση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και υπό τα αυστηρώς απαιτούμενα μέτρα προστασίας της ατομικής και δημόσιας υγείας.

Μένουμε όλοι ασφαλείς!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ