ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρέας Ανδρέου: «Το τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” σημείο αναφοράς στο χώρο του χάντμπολ»


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και το δεύτερο διεθνές τουρνουά χάντμπολ «Ανδρέας Παπασταμάτης», με τη συμμετοχή των ΑΕΚ, Ανόρθωσης, Μέταλουργκ και Διομήδη Άργους. Από την πλευρά της Ανόρθωσης, ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Ανδρέου μίλησε στο «aek.gr».

-Πώς βιώσατε και τη φετινή εμπειρία της συμμετοχής της Ανόρθωσης στο τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»;

«Αρχικά, ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Αυτό που είπα στον πρόεδρο κ. Παπασταμάτη είναι πως αποτελεί χαρά και τιμή μας που ξεκινήσαμε αυτό το τουρνουά πριν δύο χρόνια. Την επόμενη χρονιά θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο προκειμένου τα επόμενα χρόνια να γίνει σημείο αναφοράς στο χώρο του χάντμπολ».

-Πέρυσι η Ανόρθωση έκανε μια εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Φέτος, ποιος είναι ο στόχος της;

«Η Ανόρθωση είναι ένα μεγάλο σωματείο στην Κύπρο και πολύ ιστορικό. Σίγουρα δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την επιτυχία. Το να φθάσουμε στους “4” ήταν πολύ υψηλό επίπεδο για την Κύπρο. Φέτος κάναμε 2-3 σημαντικές προσθήκες. Ανεβάσαμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και ο στόχος είναι να επαναλάβουμε την επιτυχία της περσινής χρονιάς».

-Το σχόλιό σας για την ΑΕΚ, όπως την είδατε στο τουρνουά;

«Η ΑΕΚ πραγματικά έχει μπει στον ευρωπαϊκό χάρτη με τον περσινό τίτλο. Φέτος έκανε 3-4 ουσιαστικές προσθήκες. Θεωρώ πως θα έχει μια αξιοπρεπή παρουσία σε μια πιο δύσκολη ευρωπαϊκή διοργάνωση».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ