ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανοίγουμε νέο κεφάλαιο, δύναμη μας, ο κόσμος μας!


Μια νέα ιδέα δημιουργήθηκε, μετά την απουσία του ανδρικού βόλεϊ από το προσκήνιο. Ο λόγος γίνεται για μία διαφορετική ομάδα που βασίζεται πάνω στην εφηβική δύναμη και στην ανοικοδόμηση ενός δυνατού κορμού πάνω σε αυτούς τους ταλαντούχους νέους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να είναι η ίδια η ΑΕΚ τα επόμενα χρόνια.

Πέντε εργατικά παιδιά που επέλεξαν την ΑΕΚ και άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε!

Τα ονόματα αυτών; Θεοδόσης Δημήτρης, Πετσιάς Απόστολος, Χαλίλης Άγγελος, Καβαρινός Νίκος, Τσαρούχας Βασίλειος. Όλο αυτό το σχέδιο ήρθε και έδεσε με την επιλογή του αν μη τι άλλο φανατικού ΑΕΚΤΖΗ αρχηγού μας, Γιάννη Αχιλλεόπουλου, με πολυετή εμπειρία και συμμετοχή στην ΑΕΚ αλλά και γενικά στη Volleyleague. Καθώς και με την προσθήκη του Θωμά Καπίρη ενός έμπειρου αθλητή που κοσμούσε την ΑΕΚ από τις ακαδημίες της. Όλο αυτό το σκηνικό ολοκληρώνεται με την προσθήκη δύο ταλαντούχων Αμερικανών, του έμπειρου Speller Dixon και του Pieper Corey Lee. Υπό τη μαεστρία των προπονητών Άκη Χατζηαντωνίου και Γιώργου Μάντζιου.

Ανοίγουμε το καινούριο μας κεφάλαιο και θέτουμε τον πήχη στο ύψιστο σημείο, εκεί άλλωστε που είναι η θέση της ΑΕΚ.

Ας μην ξεχνιόμαστε όμως αγαπημένοι Ενωσίτες. Το μεγαλύτερο κομμάτι της ομάδας είστε εσείς και σας θέλουμε στο πλευρό μας καθόλη τη διάρκεια της πορείας μας, να είστε εκεί στις κερκίδες και να αγωνιστούμε μαζί για την ιδέα που ονομάζεται ΑΕΚ!

Σας περιμένουμε όλους στον πρώτο εντός έδρας αγώνα μας, το Σάββατο 30/10 και ώρα 18:45 στο «Απόστολος Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ