ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποτελέσματα Ακαδημίας Βόλεϊ Αγοριών 02-03/12


Ανώδυνη ήττα για την Κ18 το απόγευμα του Σαββάτου (02/12), στο «Απ. Κόντος». Με «νεανική» σύνθεση, έχοντας στη βασική εξάδα κυρίως παιδιά από την Κ17 και με απουσίες δύο βασικών παικτών, η ομάδα της ΑΕΚ ηττήθηκε από την Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας με 3-1 σετ, αποτέλεσμα που όμως δεν επηρέασε τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα. Τα αγόρια της ΑΕΚ παραμένουν πρώτα και πηγαίνουν το ερχόμενο Σάββατο (09/12) στο Ζηρίνειο για τον τελευταίο αγώνα της Α’ Φάσης κόντρα την Κηφισιά, με το μυαλό να είναι ήδη στη Β’ Φάση και τους αντιπάλους της από τον Β’ Όμιλο.

Ευχάριστο απόγευμα με νικηφόρο πέρασμα από το Μαρκόπουλο για την Κ21. Σε έναν αγώνα με διαστήματα πολύ καλού βόλεϊ, η ΑΕΚ επιβλήθηκε του ΑΟ Παρκοπούλου με 3-0, μείωσε τη διαφορά της από την τετράδα στον ένα βαθμό και βλέπει πιο κοντά την πρόκριση στο F4 της ΕΣΠΑΑΑ. Μετά το ρεπό της ερχόμενης Κυριακής (10/12), τα αγόρια αγωνίζονται στο Παγκράτι (Κυριακή 17/12) με στόχο να κλείσουν τη χρονιά με καθαρή νίκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ – Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 1-3
Τα σετ
: 25-18, 24-26, 23-25, 19-25.
ΑΕΚ (Ζαν Πιέρ Σάγια): Γκίνι Κρίστιαν, Γκιρτζής Μάρκος, Γκιρτζής Φίλιππος, Γκρίτζαλης Νικόλας, Ευρενόπουλος Ανδρέας, Κατσίφης Χάρης, Λιακάκος Αναστάσης, Λώλης Γεώργιος, Μολντοβάν Σέρτζιου, Μπετχαβάς Βαγγέλης, Σηφάκης Μάνος, Σιδηρόπουλος Ηλίας, Σταμάτης Δημοσθένης, Χουσιάφης Κωνσταντίνος.
Κατηγορία: Κ18.

Α.Ο. Μαρκοπούλου – ΑΕΚ 0-3
Τα σετ
: 19-25, 20-25, 21-25
ΑΕΚ (Ζαν Πιέρ Σάγια): Αλατόπουλος Αναστάσης, Γκιρτζής Μάρκος, Γκιρτζής Φίλιππος, Γκρίτζαλης Νικόλας, Καμαρινόπουλος Χρήστος, Μελέγκου Ορέστης, Μπετχαβάς Παύλος, Οικονόμου Σπύρος, Παπαδήμας Βασίλης, Σαμουήλης Μάριος, Χαρόπουλος Θανάσης, Χουσιάφης Κωνσταντίνος.
Κατηγορία: Κ21.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ