ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ασημένιο μετάλλιο για το Vintage Volley!


Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο πανηγύρισε η ομάδα Vintage Volley της ΑΕΚ στο Παγκόσμιο Εργασιακό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη χώρα μας.

Οι «κιτρινόμαυρες» αντιμετώπισαν στο μεγάλο τελικό την ομάδα της Αστυνομίας στο Μπαλόνι του ΣΕΦ με την ομάδα μας να ηττάται με 2-0, αλλά για ακόμα μία φορά να κερδίζει το χειροκρότημα με την εξαιρετική της παρουσία. Σημαντικό να τονίσουμε είναι ότι η ομάδα της Αστυνομίας αποτελείται από αθλήτριες που αγωνίζονται σε ενεργά πρωταθλήματα.

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Με τη συμμετοχή αυτή στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού δείξαμε ότι στοχεύουμε πάντα ψηλά. Δηλώνοντας συμμετοχή δε γνωρίζαμε ποιές ομάδες θα αντιμετωπίσουμε. Αν και η αποχή από τα γήπεδα και τις προπονήσεις λόγω της πανδημίας ήταν μεγάλη, καταφέραμε σε λίγο χρόνο να είμαστε σε φόρμα, να κάνουμε πολύ καλές εμφανίσεις και να φτάσουμε έως τον τελικό και τη 2η θέση. Εδώ επίσης θέλω να πω πως ήταν μοναδική εμπειρία να παρελαύνεις στο Καλλιμάρμαρο στην τελετή έναρξης αγώνων, εκπροσωπώντας την Ελλάδα με τη σημαία της ΑΕΚ! Μόνο περηφάνια για την ομάδα μας για όλη αυτήν την προσπάθεια».

Η ΑΕΚ συγχαίρει τις αθλήτριές της για την εξαιρετική τους εμφάνιση, κρατώντας ψηλά για ακόμα μία φορά τη σημαία του Συλλόγου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ