ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αυλαία στη σεζόν με ΑΝΟΓ


Τον τελευταίο αγώνα της σεζόν δίνει αύριο (12/05, 12:00) η ΑΕΚ που φιλοξενείται στο Κολυμβητήριο του Λαιμού από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Η “Ένωση” μετά τη μαθηματική κατάκτηση της 5ης θέσης στην πρώτη της παρουσία στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, θέλει να “κλείσει” τη σεζόν με μία ακόμα καλή εμφάνιση, τη στιγμή που έχει ξεκινήσει ήδη ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Η Κική Λιόση επέλεξε στην αποστολή του “Δικεφάλου” τις: Τσουρή, Τσόπελα, Λούδη Ε., Λούδη Α., Πάτερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Γροζοπούλου, Lavi, Παντελίδου, Δρένιου, Δανέζη.

Η Κική Στρατιδάκη δήλωσε στο aek.gr: “Μετά τη νίκη μας επί του Ρεθύμνου εξασφαλίσαμε και μαθηματικά την 5η θέση. Η κατάκτηση αυτής της θέσης είναι μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας, καθώς βρίσκεται πρώτη φορά στην Α’ Κατηγορία και μάλιστα σε μια δύσκολη χρονιά. Αύριο είναι η τελευταία αγωνιστική και θα πάμε να παίξουμε για να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ