ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ

Χάλκινο μετάλλιο από Μαλκογεώργου-Πλατανιώτη


Νέα μεγάλη διεθνής διάκριση από την ελληνική Καλλιτεχνική Κολύμβηση, αυτή τη φορά με τις Σοφία Μαλκογεώργου και Ευαγγελία Πλατανιώτη, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πολωνία.

Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ, Σοφία Μαλκογεώργου, με συαθλήτρια την Ευαγγελία Πλατανιώτη, συγκέντρωσαν 245,6899 βαθμούς και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Τεχνικό πρόγραμμα του Ντουέτου. Οι δύο πρωταθλήτριές μας έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και άφησαν πολλές υποσχέσεις εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, που θα γίνει τον επόμενο μήνα στη Φουκουόκα, εκεί όπου αναμένεται να παρουσιάσουν το πρόγραμμά τους και στο Ελεύθερο Ντουέτο (αγώνισμα στο οποίο δεν μετέχουν στην Πολωνία).

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν αδελφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, για την Αυστρία, με 266,4584 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Ντε Μπράουβερ και Στεενμπέεκ από την Ολλανδία με 248,4283β., ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι οι Πλατανιώτη/Μαλκογεώργου κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους (έστω και οριακά) τις πρωταθλήτριες Ευρώπης δίδυμες αδελφές Αλεξίιβα από την Ουκρανία, που συγκέντρωσαν 245,0501 βαθμούς.

Η ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο στην Πρωταθλήτριά μας, Σοφία Μαλκογεώργου, όσο και στη συναθλήτριά της, Ευαγγελία Πλατανιώτη! Μας κάνατε υπερήφανους!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ