ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Χάλκινος» ο Παναγόπουλος!


Σπουδαία ήταν η παρουσία του τμήματος Ξιφασκίας και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών ΕΠΕ και Φλερέ, που διεξήχθη στην αίθουσα του ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» συμμετείχε, πέραν της Σπάθης, και στα άλλα δύο όπλα, αποδεικνύοντας τη μεγάλη δυναμική της και την ανάπτυξή της σε όλο το εύρος του αθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτριος Παναγόπουλος με σπουδαίες νίκες κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο! Ο Πρωταθλητής της ΑΕΚ, σημείωσε 5 νίκες σε 6 αγώνες στον 1ο γύρο και στη συνέχεια έφτασε έως τα Ημιτελικά αφήνοντας κατά σειρά εκτός τους Μπάμπαλη (ΑΞΙΑ), Δούδα (ΓΕ Φλώρινας) και Γιάνο (ΑΟΞ Αιγάλεω). Στα Ημιτελικά έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στο μεγάλο Τελικό, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Στο ΕΠΕ, ο Αγαπητός Παπαδημητρίου πέτυχε σημαντικές νίκες και κατέλαβε την 13η θέση, ενώ ο Αλκιβιάδης Σπυριδωνίδης πλασαρίστηκε στην 27η θέση. Στις Γυναίκες, η Δέσποινα Αραπογιάννη κατετάγη 21η.

Η ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τον Δημήτριο Παναγόπουλο για το μετάλλιο που κατέκτησε, αλλά και όλη την αγωνιστική ομάδα της Ξιφασκίας, το προπονητικό τιμ και τους υπεύθυνους του τμήματος που κράτησαν και πάλι ψηλά τη σημαία του Συλλόγου!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ