ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Χριστουγεννιάτικα μετάλλια για τα “κίτρινα” σπαθιά!


Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τους Εφήβους και τις Νεάνιδες της ΑΕΚ στην ξιφασκία, καθώς κατέκτησαν συνολικά 4 μετάλλια στο ατομικό Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων στην κατηγορία της Σπάθης, που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ σήμερα (23/12).

Στους Εφήβους, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Καραγιώργος και Αληφραγκής. Στη 15η θέση βρέθηκε ο Βιδάλης, καθώς αγωνίστηκε με τον Καραγιώργο στη φάση των “16”. Στις Νεάνιδες η Μαυρικάκη έδειξε την ανωτερότητα της και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με σχετική ευκολία παρά το τελικό 15-14 του τελικού. Στην τρίτη θέση βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της η μικρή Βασιλική Θεοδόση, κάνοντας εντυπωσιακά παιχνίδια και δείχνοντας πως έρχεται και η σειρά της να πρωταγωνιστήσει. Τέλος, στην 14η θέση βρέθηκε η Γαζεπίδη που είχε “εμφύλιο” με τη Μαυρικάκη στη φάση των “16”, ενώ στην 29η θέση κατετάγη η Βλάχου.

Οι αθλητές μας έπιασαν πολύ καλή απόδοση και ο μόνος λόγος που… έλλειψαν ακόμα περισσότερα μετάλλια, ήταν οι εμφύλιες αναμετρήσεις.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους και ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη.

 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ