ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Cristian Ugalde: “Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας”


Ήταν ο άνθρωπος του αγώνα. Ήταν αυτός που έβρισκε δίχτυα με κάθε τρόπο. Ήταν αυτός που χάρισε απλόχερα θέαμα.

Φυσικά, ο λόγος για τον Cristian Ugalde που ήταν ο πρώτος σκόρερ στη νίκη της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή με 5 τέρματα. Ο σπουδαίος Ισπανός άσσος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου για την πρώτη νίκη και για τη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Cristian Ugalde στο aek.gr:
Για το παιχνίδι: “Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε εικόνα από τον αντίπαλο, κάναμε τη… δουλειά μας σε άμυνα και επίθεση. Όταν αρχίσαμε να τρέχουμε ήταν αδύνατο να μας σταματήσουν“.

Για το πως του φάνηκε η ομάδα στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν: “Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ όμορφο χάντμπολ“.

Για τη συνέχεια της σεζόν: “Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο και καλύτερα και στη συνέχεια. Θεωρώ ότι μπορούμε να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο μας και να κάνουμε χαρούμενους όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και τους ανθρώπους του Συλλόγου και να νιώθουν υπερήφανοι για εμάς“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ