ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δ. Δημητρούλιας: “To σκορ μας επιτρέπει να πιστεύουμε”


Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 28-23 στην Ρουμανία από τη CSM Bucuresti, στο πρώτο ματς της Φάσης των “16” και την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα υποδεχθεί την αντίπαλό της στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ με στόχο την ανατροπή του σκορ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε στο aek.gr: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από τη δυναμική του αντιπάλου εμείς ξέρουμε την ομάδα μας και ξέρουμε ότι κάναμε ένα κακό ματς. Στο τέλος της μέρας το σκορ μας επιτρέπει να πιστεύουμε στην πρόκριση και ο αθλητικός μας εγωισμός θα λειτουργήσει στο να τη διεκδικήσουμε. Είναι περιττό να μιλάμε για έλλειψη αγώνων, έχουμε άλλα 2 ημίχρονα και επιπλέον έχουμε την εμπειρία του πρώτου 60λεπτου“.

Με τη σειρά του, ο εξτρέμ της ΑΕΚ Χρήστος Κεδέρης δήλωσε στο aek.gr: “Δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και αυτό φάνηκε στα χαμένα εξάμετρα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε και είμαστε σίγουροι πως ενωμένοι στο παιχνίδι που έρχεται είναι η ευκαιρία μας και πρέπει να το αποδείξουμε“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ