ΝΕΑ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διέλυσε τον Ηλυσιακό


To «2Χ2» έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Ηλυσιακό επικρατώντας 20-6 για την 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Η «Ένωση» μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με ένα αρχικό σερί 6-0 έδειξε από την αρχή στον νεοφώτιστο Ηλυσιακό ποια ομάδα θα έχει τα ηνία. Η ΑΕΚ δε, είχε και πλουραλισμό στα γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο, με τις Στρατηδάκη, Μαστροκάλου να διαμορφώνουν το 8-1 και την «Ένωση» να είναι εξ αρχής πολύ δυναμική αμυντικά ασκώντας ασφυκτική πίεση στην ομάδα του Ηλυσιακού.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η «Ένωση» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ηλυσιακό. Η Γροζοπούλου πέτυχε γρήγορα το ένατο γκολ της ΑΕΚ, με τις Λιαπάκη και Στραπαζέλου να «απαντούν» για τον Ηλυσιακό. Όμως, η Μιχαηλίδου και η Στρατηδάκη -με λόμπα- έκαναν το 11-3 ανοίγοντας στα 8 γκολ τη διαφορά.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η Τσιμάρα με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ πραγματοποίησε το 12-3 και η ίδια με εκπληκτική πάσα, έβγαλε την ασίστ στην Κάσσαρη που σκόραρε για το 13-3. Η Τσιμάρα σημείωσε ακόμα ένα γκολ, βέβαια, με εκτέλεση πέναλτι διαμορφώνοντας το 14-4. Η Παναγιώτη για τον Ηλυσιακό έκανε το 14-5, επίσης με εκτέλεση πέναλτι, με την Κάσσαρη ωστόσο να διαμορφώνει το 15-4.

Το τέταρτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με γκολ της Λιαπάκη, με την Στρατηδάκη ωστόσο να σκοράρει άμεσα για την ΑΕK και στη συνέχεια να σκοράρει εκ νέου για το 17-5. Η «Ένωση» δεν κατέβασε ρυθμό και με πρωταγωνίστρια την Μιχαηλίδου πήρε τη νίκη με 20-6.

ΑΕΚ – Ηλυσιακός ΑΟ 20-6
Τα οκτάλεπτα: 8-1, 3-2, 4-1, 5-2.
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 2, Κάσσαρη 1, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου 1, Μιχαηλίδου 3, Στρατηδάκη 5, Κώτσια, Κούμπρα 2, Τσιμάρα 2, Γροζοπούλου 1, Αρχοντάκη, Κοβάσεβιτς 1, Ζαχαρίου, Τσιμάρα 2.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσχοφίδου, Πάτερου 1, Κωνσταντία, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου 2, Αρώνη, Σκαρπαλέζου, Λιαπάκη 2, Γονίδη, Σαράκη, Ρηγοπούλου, Παναγιώτη 1.

 

 


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ