ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Διευκρινιστική Ανακοίνωση ΑΕΚ

Ανακοίνωση ΑΕΚ

Το Σωματείο μας διευκρινίζει ότι οι φήμες που σκόπιμα προκλήθηκαν και διαχέονται από κάποιους περί της δήθεν διάλυσης των Ακαδημιών Βόλεϊ ΑΕΚ Γυναικών, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οι Ακαδημίες του Βόλεϊ Γυναικών ΑΕΚ, καθώς και τα τμήματα Υποδομών του Βόλεϊ Γυναικών, όχι μόνο δεν διαλύονται, αλλά αντίθετα αναμορφώνονται, εκσυγχρονίζονται και αναβαθμίζονται, τόσο ως προς τη χρήση εγκαταστάσεων, όσο και ως προς την Διεύθυνση τους. Έμπειρος Αθλητικός Διευθυντής με χρόνια εμπειρία στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων και Τημ Μάνατζερ που έχει υπηρετήσει ως βολεϊμπολίστρια την ομάδα, αποτελούν τα εχέγγυα για την οργάνωση των Ακαδημιών και Υποδομών του Γυναικείου Βόλεϊ της ΑΕΚ σε επαγγελματικά πρότυπα, σε συνεργασία με τον Διοικητικό Υπεύθυνο του Σωματείου κ. Αρχόντη, το νέο Έφορο και τους Προπονητές που θα ανακοινωθούν.

Η ίδια αναπτυξιακή πολιτική θα εφαρμοσθεί επίσης άμεσα από την ερχόμενη σεζόν και στις Ακαδημίες Βόλεϊ Ανδρών.

Η παρουσίαση όλων θα πραγματοποιηθεί εντός του τρέχοντος μηνός.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ, επισημαίνει ότι επί ημερών της τα υπάρχοντα τμήματα αναβαθμίζονται και εκσυγχρονίζονται, νέα τμήματα δημιουργούνται τίθενται σε λειτουργία και κανένα τμήμα δεν διαλύεται.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ