ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δηλώσεις από την 2η μέρα του «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ»


Δηλώσεις από την 2η μέρα του «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ»

Μετά την δεύτερη μέρα του 3ου Διεθνούς Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» και την αναμέτρηση των Βριλησσίων με τον Διομήδη Άργους, οι Θάνος Τούτσης και Γιώργος Ζαραβίνας, μίλησαν στο «aek.gr». Αναλυτικότερα…

ΘΑΝΟΣ ΤΟΥΤΣΗΣ (προπονητής Βριλησσίων):

«Ο στόχος της ομάδα είναι να προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Στο ματς δεν μπήκαμε καλά, μπήκαμε “μουδιασμένα”. Φθάσαμε κοντά, χάσαμε όμως λίγο το μυαλό μας. Δεν παρατήσαμε, ωστόσο, καθόλου το ματς. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Τέτοιοι αγώνες μας ετοιμάζουν, για να είμαστε καλά στην αρχή του πρωταθλήματος».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ (προπονητής Διομήδη Άργους):

«Καταρχάς να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία και ό,τι έχει στοχεύσει κάθε ομάδα να το καταφέρει. Είχαμε δύο πρόσωπα στο ματς. Ένα πολύ καλό στο πρώτο μέρος και ένα β’ που δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και κάπου η ομάδα έχασε το μυαλό της. Να ευχαριστήσουμε ξανά την ΑΕΚ, που μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά. Εύχομαι να είναι ένα τριήμερο, γεμάτο αγώνες και οι ομάδες να κάνουν ό,τι έχουν σχεδιάσει. Για εμάς, θέλω να είμαστε πιο στρωτοί και με πιο γεμάτο παιχνίδι».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ