ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δηλώσεις από την 3η μέρα του «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ»


Μετά την ολοκλήρωση της τρίτης μέρας του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «Ανδρέας Παπασταμάτης», μίλησαν στο «aek.gr» οι Βαγγέλης Αραμπατζής (αθλητής ΑΕΚ), Μάριος Ευσταθιάδης (προπονητής Ανόρθωσης), Ίντον Μιμόν (προπονητής Ραμάτ) και Θάνος Τούτσης (προπονητής Βριλησσίων). Αναλυτικότερα…

Βαγγέλης Αραμπατζής: «Ελέγξαμε το ματς μετά από το νωθρό μας ξεκίνημα και όσο περνούσε η ώρα, δείξαμε ότι είμαστε πιο έτοιμοι από την Ανόρθωση και βγάλαμε πράγματα στο παιχνίδι, έχοντας αρκετές επιλογές αλλά και χώρους. Σήμερα (σ.σ. χθες) ήμασταν αρκετά καλύτεροι και στην άμυνα που το δουλεύουμε πολύ και σιγά σιγά φαίνεται αυτό. Η ομάδα έχει να δώσει ακόμα πολλά, έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τα επίσημα παιχνίδια και θα δουλέψουμε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι με τον Ολυμπιακό στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα».

Μάριος Ευσταθιάδης: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ΑΕΚ, γιατί έχουμε καλές φιλικές σχέσεις και βρισκόμαστε ξανά στο τουρνουά. Για την ομάδα μου, ήταν το πρώτο φιλικό, όμως ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να κοντράρουμε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ στην αρχή της προετοιμασίας μας και θα ήθελα να την αντιμετωπίσουμε πιο μετά. Σίγουρα βγάλαμε θετικά συμπεράσματα και δείξαμε χαρακτήρα και ότι έχουμε μέλλον σαν ομάδα. Η ΑΕΚ έδειξε ότι ήταν πιο έτοιμη αγωνιστικά αλλά και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι».

Άινταν Μιμόν: «Θεωρώ πως παίξαμε καλά, είχαμε πολύ δυναμισμό στην άμυνά μας. Λειτουργήσαμε ομαδικά, τόσο στη μετάβαση, όσο και στους αιφνιδιασμούς. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο εύκολο, συγκριτικά με το πρώτο. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Μας αρέσει πολύ το τουρνουά και η Ελλάδα. Είμαστε διαθέσιμοι για να έρθουμε ξανά στο μέλλον. Όλα είναι πολύ όμορφα».

Θάνος Τσούτσης: «Είμαστε ακόμα σε φάση ανοικοδόμησης. Προσπαθούμε να χτίσουμε την ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς και να αποκτήσει το απαραίτητο αγωνιστικό προφίλ. Η αντίπαλος μας βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο από το δικό μας. Αυτό φάνηκε στο γεγονός ότι μπορούσε να τρέξει στον άμεσο και στον έμμεσο αιφνιδιασμό, κάτι το οποίο δεν το έχουν οι ελληνικές ομάδες και δεν είμαστε προετοιμασμένοι σ’ αυτό. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Εμείς παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δεν κυνηγήσαμε το παιχνίδι στο 100% της τακτικής μας προσέγγισης. Αυτό το τουρνουά μας βοηθάει στο να δούμε σε τι φάση ετοιμότητας βρισκόμαστε. Επιπλέον, μπορούμε να δούμε πως θα βοηθήσουν τα παιδιά την ομάδα και σε ποιο ρόλο ο καθένας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ