ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση Αλέξη Αλεξίου για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ


Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, μέσω του aek.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ. Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ μας, συμπληρώνει σήμερα 98 χρόνια ζωής. 98 χρόνια που παράγει πολιτισμό και αθλητισμό. 98 χρόνια που γράφει ιστορία.

Τιμούμε τις μνήμες των ιδρυτών και των προγόνων μας, διατηρούμε και μεταλαμπαδεύουμε τις αξίες και τα ιδανικά του συλλόγου, που υπηρετούμε.

Το νέο ποδοσφαιρικό μας γήπεδο, που αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών του Δημήτρη Μελισσανίδη και της μάνας ΑΕΚ, αποτελεί σταθμό για τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου που εμπλουτίζεται με σωρεία κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων και αθλητικών επιτυχιών.

Το πρώτο μεγάλο προπονητήριο του συλλόγου, η καλλιέργεια περισσότερων από 40 αθλημάτων σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, η λειτουργία τμημάτων ΑΜΕΑ, η ανάδειξη του σωματείου ως το πλέον πολυαθλητικό της χώρας και η εγγραφή του στο μητρώο των πολιτιστικών φορέων της χώρας, είναι μερικά μόνο δείγματα της ιστορίας που συνεχίζει να γράφεται και στη σημερινή εποχή της ΑΕΚ με σεβασμό στις αξίες και τις παραδόσεις των ιδρυτών μας.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, ο δικεφαλος αετός συνεχίζει να πετά περήφανα ψηλά, να αναπτύσσεται και να μεγαλουργεί σε πολλά αθλήματα.

Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!

Χρόνια πολλά στην ΑΕΚ μας!».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ