ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΝΕΑ

Δήλωση Αλέξη Αλεξίου για τις επιτυχίες της Κολύμβησης


Μετά την κατάκτηση των πρώτων ιστορικών μεταλλίων στην Κολύμβηση, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους κολυμβητές μας για την προσπάθεια τους και οφείλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον Απόστολο Παλαμιδά που στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στα 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία Παμπαίδων Β’ και κατέκτησε και ένα χάλκινο μετάλλιο στα 400μ στη μικτή ατομική.

Είναι πράγματι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει με τα τμήματα του υγρού στίβου του σωματείου μας. Οι τελευταίες επιτυχίες στην κολύμβηση συνιστούν την τεράστια απόδειξη της κοσμογονίας που συντελείται στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, αφού πλέον το σωματείο μας πρωταγωνιστεί και σε αθλήματα στα οποία δεν είχε καν παρουσία.

Η επανίδρυση του υγρού στίβου και η συνεχής επέκτασή του σε όλα τα σπορ της πισίνας (πόλο, κολύμβηση, καλλιτεχνική κολύμβηση) και στα δύο φύλα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες μετουσίωσε το όραμα του Πάνου Μιχαλόπουλου και της διοίκησης σε κιτρινόμαυρη πραγματικότητα και στον υγρό στίβο.

Ήδη η ΑΕΚ ξεκινά και τις Καταδύσεις καλύποτντας πλέον όλο το φάσμα των αθλημάτων του υγρού στίβου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πάνο, στους προπονητές μας και στους αθλητές μας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ