ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση Χριστίνας Σούκερη-Παπασταμάτη για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ


Η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη, μέσω του aek.gr, στέλνει το δικό της μήνυμα για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ. Αναλυτικά:

«13 Απριλίου 1924 – 13 Απριλίου 2022: 98 χρόνια ζωής για τον ένδοξο σύλλογό μας, την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Το σύλλογο που ιδρύθηκε για να γίνει η κιβωτός της ιστορίας, των αξιών και της πολιτιστικής κληρονομιάς από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Η ΑΕΚ στα 98 χρόνια δράσης της ανέδειξε μεγάλους αθλητές, σε όλα τα αθλήματα, οι οποίοι διακρίθηκαν μέσα στα στάδια αλλά και ξεχώρισαν για το ήθος τους και την αφοσίωσή τους στο αθλητικό ιδεώδες.

Η ομάδα μας ήταν η πρώτη που ξεπέρασε τα σύνορα και έδειξε το δρόμο για υψηλότερους στόχους, όταν έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που πέρασε τα σύνορα για να διδάξει την αλληλεγγύη και την πίστη στα μεγάλα ιδανικά της Ελευθερίας, της Ειρήνης, της Δημοκρατίας.

98 χρόνια η ΑΕΚ γράφει ιστορία στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές μας. Μακάρι ο Θεός να μας αξιώνει να υπηρετούμε, όπως της αρμόζει, την μεγαλύτερη ιδέα του κόσμου!

Χρόνια πολλά ΑΕΚ!».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOWLING eSports KICK BOXING MUAITHAI TAE KWON DO WATER POLO ΑΚΑΔΗΜΙΑ BOWLING ΑΚΑΔΗΜΙΑ KICK BOXING ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAE KWON DO ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ-POWER LIFTING ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΛΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ-POWERLIFTING ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΡΑΤΕ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΑΛΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙ ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1924-2024: ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΕΚ!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ