ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση Χριστίνας Σούκερη-Παπασταμάτη για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ


Η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα Σούκερη-Παπασταμάτη, μέσω του aek.gr, στέλνει το δικό της μήνυμα για τα 98α γενέθλια της ΑΕΚ. Αναλυτικά:

«13 Απριλίου 1924 – 13 Απριλίου 2022: 98 χρόνια ζωής για τον ένδοξο σύλλογό μας, την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως. Το σύλλογο που ιδρύθηκε για να γίνει η κιβωτός της ιστορίας, των αξιών και της πολιτιστικής κληρονομιάς από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Η ΑΕΚ στα 98 χρόνια δράσης της ανέδειξε μεγάλους αθλητές, σε όλα τα αθλήματα, οι οποίοι διακρίθηκαν μέσα στα στάδια αλλά και ξεχώρισαν για το ήθος τους και την αφοσίωσή τους στο αθλητικό ιδεώδες.

Η ομάδα μας ήταν η πρώτη που ξεπέρασε τα σύνορα και έδειξε το δρόμο για υψηλότερους στόχους, όταν έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που πέρασε τα σύνορα για να διδάξει την αλληλεγγύη και την πίστη στα μεγάλα ιδανικά της Ελευθερίας, της Ειρήνης, της Δημοκρατίας.

98 χρόνια η ΑΕΚ γράφει ιστορία στο δρόμο που χάραξαν οι ιδρυτές μας. Μακάρι ο Θεός να μας αξιώνει να υπηρετούμε, όπως της αρμόζει, την μεγαλύτερη ιδέα του κόσμου!

Χρόνια πολλά ΑΕΚ!».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ