ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δήλωση συμμετοχής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Pre League 2020-21


Η ΑΕΚ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο του Συλλόγου ότι χθες 07/07/2020 κατέθεσε τη Δήλωση Συμμετοχής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στο Πρωτάθλημα Pre League της σεζόν 2020-21.

Το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε στην κατάθεση ολοκληρωμένου πλάνου για την αναγέννηση της παρηκμασμένης Volleyleague. Προσβλέποντας στο γενικό καλό και στην ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος, και χωρίς να κοιτάξει στο συμφέρον της ομάδας της, η διοίκηση της ΑΕΚ, δια του Προέδρου της, πρότεινε την παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ και προέβη σε καταγγελίες, πρόταξε αντιρρήσεις και υπέβαλε προτάσεις και σχέδια εξυγίανσης, στα οποία όχι μόνο δεν έλαβε καμία απόκριση, αλλά ενίοτε αποδοκιμάστηκε. Υπό τις συνθήκες αυτές, πήρε τη δύσκολη, αλλά ηθικά, νομικά και ουσιαστικά αναγκαία απόφαση να διαφυλάξει το κύρος του Σωματείου και να μην συμμετάσχει σε αυτό το Πρωτάθλημα της Volleyleague που είχε καταγγείλει.

Μέσα σε λιγότερο από 12 μήνες πολλές ομάδες συμφώνησαν με τις θέσεις της ΑΕΚ, είτε αποσυρόμενες και οι ίδιες από τη λίγκα είτε καταγγέλλοντας τα ίδια προβλήματα. Κυρίως όμως, η ίδια η κατάσταση στο φερόμενο ως επαγγελματικό ανδρικό βόλεϊ, σε όλες τις εκφάνσεις της, αποδεικνύει ότι η χρονιά που πέρασε, ήταν μια ακόμη χαμένη χρονιά, με το τέλμα να μεγαλώνει…

Η αναγνώριση όσων λέγαμε αποτελεί δικαίωση για ολόκληρο το Σύλλογο, αλλά κυρίως αποτελεί εχέγγυο για την έναρξη της προσπάθειας για την αναδημιουργία.

Πλέον, έχοντας λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις για τομές τόσο στο χώρο της ελληνικής λίγκας, όσο και στο χώρο του βόλεϊ ανδρών γενικότερα, το Σωματείο μας έκρινε ότι μπορούν να τεθούν από φέτος οι βάσεις για την εξυγίανση και την ανάπτυξη στο ανδρικό βόλεϊ και θα τιμήσει την προσπάθεια αυτή με τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών.

Αναμένουμε την υλοποίηση των εξαγγελιών, συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναμόρφωση του ανδρικού βόλεϊ και καλούμε τους οπαδούς και τους φίλους του Σωματείου μας, να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας και να εμψυχώσουν τους αθλητές μας, που θα τιμήσουν τη φανέλα με το Δικέφαλο Αετό, και παράλληλα θα αποτελέσουν τον οδηγό για την οριστική νίκη της εξυγίανσης και της ανάπτυξης στο Ελληνικό βόλεϊ ανδρών.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ