ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δημήτρης Καφφάτος, πάντα ένας από εμάς!


Στη σχέση του Δημήτρη Καφφάτου με την ΑΕΚ ταιριάζει γάντι, αυτό που λέμε «Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας». Το όνομά του, η προσφορά του και το ήθος του, είναι άλλωστε συνυφασμένα με την Ένωση και έτσι θα παραμείνουν για πάντα.

Ο Δημήτρης Καφφάτος φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ το 2006. Την επόμενη σεζόν, αποχαιρέτησε προσωρινά για να αγωνιστεί στην ισπανική Τέκα Κατάνμπρια Σανταντέρ. Το 2009 επέστρεψε στην ΑΕΚ και αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο στις δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων (2011, 2013) και κυπέλλων (2013, 2014), καθώς και στην πορεία ως τους «8» της Ευρώπης (2011). Το καλοκαίρι του 2014 σταμάτησε την ενεργό δράση ως παίκτης της ΑΕΚ, έχοντας σημειώσει συνολικά 194 συμμετοχές (158 στο Πρωτάθλημα, 18 στο Κύπελλο, 18 σε Ευρωπαϊκούς αγώνες).

Από τον Φεβρουάριο του 2018 αποτέλεσε τον προπονητή τερματοφυλάκων, τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι σίγουρη ότι αποχαιρετά και πάλι προσωρινά τον Δημήτρη, του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του και δεν θα πάψει ποτέ να τον θεωρεί «παιδί της ΑΕΚ». Δημήτρη Καφφάτο, είσαι και θα είσαι για πάντα ένας από εμάς!


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ