ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δημητρούλιας: «Είμαστε όλοι δίπλα στον Κεδέρη»


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας μετά το ματς με τον Δούκα, μίλησε στο aek.gr. Αναλυτικά όσα είπε:

-Για το παιχνίδι απέναντι στον Δούκα:

«Είδαμε αυτά που θέλαμε σήμερα από την ομάδα. Επιχειρήσαμε να δοκιμάσουμε πράγματα ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και με φόντο τα επόμενα επίσημα ματς. Είχαμε καλές και κακές στιγμές και έλλειμα ρυθμού σε κάποιες στιγμές, κάτι που είναι κατανοητό για εμένα εξαιτίας της προσαρμογής και του Καλόμοιρου, που μπαίνει ξανά στο ροτέισον μετά από μια πολύμηνη απουσία. Η αστοχία μας ίσως ήταν και λόγω της νευρικότητάς μας αφού πλησιάζει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό, που περιμένουμε πολύ. Έχουμε 5 ημέρες μπροστά μας να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται».

-Για την καλή εμφάνιση των Μπεριά-Μπετζιλαλί:

«Το δύσκολο είναι η προσαρμογή των δύο Αλγερινών γιατί ήρθαν πολύ αργά. Και αυτό ακόμα μας στοιχίζει στον ρυθμό του αγώνα. Αλλά νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός δένονται ακόμα περισσότερο με την ομάδα. Σήμερα άφησαν καλή εντύπωση στον χρόνο που έπαιξαν».

-Για τον τραυματισμό του Κεδέρη:

«Αυτό που συνέβη στον Κεδέρη, έγινε στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Είμαστε τώρα όλοι μαζί του. Δεδομένα θα λείψει στην ομάδα καθώς ήταν ένας παίκτης που μας έδινε γκολ και ενέργεια. Είμαι σίγουρος πως θα επανέλθει στο 100% και καλύτερος απ’ ότι ήταν. Είναι ένας αθλητής που ζει για το χάντμπολ. Ήταν πραγματικά μεγάλη ατυχία αυτό που συνέβη».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ