ΝΕΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Δημητρούλιας: «Κάναμε καλή δουλειά, αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά»


Ο κόουτς της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας μετά τη νίκη επί του Ιωνικού Ν.Φ., μίλησε στο aek.gr. Αναλυτικά όσα είπε:

-Σχετικά με το παιχνίδι:

«Πρώτα απ’ όλα εκτιμώ πως παίξαμε με ένα πολύ πιο σταθερό αντίπαλο, απ’ αυτά τουλάχιστον που μας είχε δείξει στα φιλικά παιχνίδια. Ήταν μία ομάδα που τρέχει και ήταν στην πρεμιέρα της, επομένως έπρεπε να μπούμε πολύ σοβαροί και θεωρώ πως το κάναμε. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ικανοποιητικό ανεξαρτήτως αντιπάλου. Και αυτός είναι ο στόχος μας: Να παίζουμε εξίσου καλά άσχετα με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε σκαμπανεβάσματα, τα οποία φυσιολογικά μπορούν να συμβούν. Άλλωστε, παίξανε και πολλοί νεότεροι παίκτες στο δεύτερο μέρος που χρειάζονται παραπάνω χρόνο για να έχει η ομάδα σταθερότητα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, αλλά σίγουρα θα κάνω μνεία στον Μπουκοβίνα και στον Ηλιόπουλο για την σταθερότητα που έδειξαν σήμερα. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό και εμείς κοιτάμε μπροστά».

-Για τον τραυματισμό του Λέμος:

«Φαίνεται πως έχει πρόβλημα πάλι στο γνωστό του θέμα, στο γόνατο. Παραπάτησε και πόνεσε, αλλά η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί».

-Για την ευρωπαϊκή κλήρωση σε λίγες ημέρες:

«Έχουμε τεράστια αγωνία γιατί ξέρουμε πως κάποιες απ’ τις ομάδες είναι απ’ αυτές που συνηθίζαμε να βλέπουμε στην τηλεόραση. Σε κάθε περίπτωση είναι ο θεσμός που μας δίνει μεγάλο κίνητρο για να δουλεύουμε καθημερινά και επίμονα ώστε να φθάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο, για όταν έρθει αυτή η στιγμή».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ