ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δοκιμασία στην Λαμία


Ένα πολύ σημαντικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι ετοιμάζεται να δώσει αύριο (02/03, 18:00) η γυναικεία ομάδα βόλεϊ που ταξιδεύει στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για την 18η αγωνιστική της Pre League. Η “Ένωση” προέρχεται από 9 συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα και θέλει να επεκτείνει το σερί της διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες της για την 1η θέση που οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία απευθείας.

Ο Μανώλης Αποστολογιωργάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, επιλέγοντας στην αποστολή του “Δικεφάλου” τις: Εικοσπεντίδου, Μπελιά, Μπανίκα, Γιοβάνη, Ζίγκα, Χρήστου, Σουβαλιώτη, Σκυθιώτη, Τοτσίδου, Καββαδία, Τέζα, Αντωνιάδη, Βυζαντινού και Ντόνα.

Ο τεχνικός της “Ένωσης” δήλωσε στο aek.gr: “Το παιχνίδι με την Λαμία είναι κρίσιμο, καθώς ξέρουμε ότι δεν έχουμε περιθώριο για απώλειες σε κανέναν αγώνα. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς η ομάδα της Λαμίας είναι πολύ ανταγωνιστική και ειδικά μέσα στην έδρα της. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί σωστά και θέλουμε να πάρουμε το τρίποντο. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ κατάσταση, σίγουρα όμως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το πρωτάθλημα φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ