ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΡΑΓΚΜΠΙ ΛΙΓΚ

Δοκιμές νέων παιχτών στο τμήμα rugby league της ΑΕΚ


Το πετυχημένο για την περίοδο 2017-2018 τμήμα του rugby league της Α.Ε.Κ άρχισε την προετοιμασία του για την φετινή σεζόν και ανοίγει τις πόρτες των βοηθητικών γηπέδων Κ2 του Ολυμπιακού Σταδίου (Ο.Α.Κ.Α) για τις δοκιμές νέων παιχτών όπου θέλουν να λάβουν μέρος και να διεκδικήσουν μια θέση στην ομάδα και να αγωνιστούν με τον δικέφαλο στο στήθος την φετινή σεζόν.

Ο στόχος της ομάδας φέτος είναι να κρατήσει τα σκήπτρα στα πρωταθλήματα εντός συνόρων στην κατηγορία 9 και 13 παικτών αλλά και για να πετύχει αξιόλογες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια που θα αγωνιστεί τον χειμώνα.

Οι μέρες των προπονήσεων είναι Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή (8-10μ.μ) και για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της ερασιτεχνικής της Α.Ε.Κ (210-2584582)

Φέτος τρέχουν και τα παιδικά τμήματα της Α.Ε.Κ ηλικίας από 6 και πάνω όπου προπονούνται στον ίδιο χώρο τρίτες και παρασκευές 7:45-9:15.

Επίσης για εγγραφές ακαδημιών μπορείτε να έρθετε στα γραφεία της ερασιτεχνικής στην διεύθυνση Φωκων 9 Νεα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα όλη την σεζον θα πωλούνται τα καινούργια μας μπλουζάκια του τμήματος όπως (αυτά στις φωτογραφίες) από τα γραφεία μας αξίας 10€.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ