ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ

Δύο μετάλλια στο Κύπελλο Ελλάδος


Στο Κύπελλο Ελλάδος Ανοιχτού Χώρου Σύνθετου Τόξου συμμετείχει η ομάδα τοξοβολίας της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο 14-15/09. Η “Ένωση” συμμετείχε με 3μελή αποστολή στη διοργάνωση και κατάφερε να κατακτήσει 2 μετάλλια, ένα στο ομαδικό και ένα στο ατομικό αγώνισμα.

Συγκεκριμένα, τον “Δικέφαλο” εκπροσώπησαν ο Γιάννης Λεκάτης, η Εύα Κωστάκου και η Πωλίνα Λεκάτη και κράτησαν ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο μικτό ομαδικό, Γιάννης Λεκάτης και Εύα Κωστάκου πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, μένοντας πίσω από τον ΑΣΗ Εκήβολος και αφήνοντας στην 3η θέση τον Παναθηναϊκό ΑΟ.

Στο ατομικό αγώνσιμα, η ΑΕΚ στάθηκε… άτυχη, καθώς Εύα Κωστάκου και Πωλίνα Λεκάτη έφτασαν ως τα ημιτελικά, αλλά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό, με αποτέλσμα να κοντραριστούν για το χάλκινο μετάλλιο. Στον “εμφύλιο”, νικήτρια αναδείχθηκε η Εύα Κωστάκου, η οποία λόγω της επίδοσής της, κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος για τους Μεσογειακούς αγώνες “Mediterranean Aphrodite Cup” που θα διεξαχθούν στην Κύπρο στα τέλη Οκτωβρίου.

Το “παρών” στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ έδωσαν ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, κ. Νίκος Δευτεραίος, και η Ταμίας του Συλλόγου, κ. Άννα Σπάθη, οι οποίοι παρακολούθησαν τους αγώνες και συνεχάρησαν τους “κιτρινόμαυρους” αθλητές.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ