ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δύο μετάλλια στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών!


Θετικός ήταν ο απολογισμός για το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών. Η “Ένωση” κατέκτησε δύο μετάλλια στη διοργάνωση στην κατηγορία των Νέων Ανδρών, ενώ η συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αν δεν προέκυπταν στα σταυρώματα… “εμφύλιοι”, δηλαδή αγώνες που οι αθλητές μας ήταν αντιμέτωποι μεταξύ τους.

Ο Παναγιώτης Κοντοειδής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, φτάνοντας μία ανάσα από την κορυφή, αλλά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο βάθρο ανέβηκε και ο Κωνσταντίνος Καραγιώργος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Από εκεί και πέρα, στην 7η θέση πλασαρίστηκε ο Αποστόλης Βιδάλης, στην 9η ο Μιχάλης Αληφράγκης, στην 16η ο Σταύρος Αληφράγκης και στην 26η ο Λουκάς Κοσενάκης, σε σύνολο 35 αθλητών.

Στις Νέες Γυναίκες, όπου η ΑΕΚ αντιμετώπιζε σοβαρές απουσίες, η Βασιλική Θεοδόση κατάφερε όχι μόνο να μπει στην οκτάδα, αλλά να κατακτήσει και την 6η θέση. Η Φαίη Βλάχου, με τη σειρά της, κατέλαβε την 17η θέση σε σύνολο 28 αθλητριών.

Τους Νέους Άνδρες συνόδεψε ο προπονητής Θανάσης Δελενίκας, ενώ τις Νέες Γυναίκες η βοηθός προπονητή, Κλαίρη Μπένου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Θανάσης Δελενίκας δήλωσε στο aek.gr: “Ήταν οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς, από τα αποτελέσματα των οποίων είμαστε ικανοποιημένοι στους Νέους Άνδρες, καθώς κατεβήκαμε πλήρεις, ενώ στις Νέες Γυναίκες, η είσοδος στην οκτάδα είναι ιδιαίτερα θετική. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε να διορθώνουμε τα λάθη μας για να είμαστε πανέτοιμοι για τίτλους όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια“.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ