ΝΕΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δύο μετάλλια στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών!


Θετικός ήταν ο απολογισμός για το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ στο Κύπελλο Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών. Η “Ένωση” κατέκτησε δύο μετάλλια στη διοργάνωση στην κατηγορία των Νέων Ανδρών, ενώ η συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αν δεν προέκυπταν στα σταυρώματα… “εμφύλιοι”, δηλαδή αγώνες που οι αθλητές μας ήταν αντιμέτωποι μεταξύ τους.

Ο Παναγιώτης Κοντοειδής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, φτάνοντας μία ανάσα από την κορυφή, αλλά πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο βάθρο ανέβηκε και ο Κωνσταντίνος Καραγιώργος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Από εκεί και πέρα, στην 7η θέση πλασαρίστηκε ο Αποστόλης Βιδάλης, στην 9η ο Μιχάλης Αληφράγκης, στην 16η ο Σταύρος Αληφράγκης και στην 26η ο Λουκάς Κοσενάκης, σε σύνολο 35 αθλητών.

Στις Νέες Γυναίκες, όπου η ΑΕΚ αντιμετώπιζε σοβαρές απουσίες, η Βασιλική Θεοδόση κατάφερε όχι μόνο να μπει στην οκτάδα, αλλά να κατακτήσει και την 6η θέση. Η Φαίη Βλάχου, με τη σειρά της, κατέλαβε την 17η θέση σε σύνολο 28 αθλητριών.

Τους Νέους Άνδρες συνόδεψε ο προπονητής Θανάσης Δελενίκας, ενώ τις Νέες Γυναίκες η βοηθός προπονητή, Κλαίρη Μπένου.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Θανάσης Δελενίκας δήλωσε στο aek.gr: “Ήταν οι πρώτοι αγώνες της χρονιάς, από τα αποτελέσματα των οποίων είμαστε ικανοποιημένοι στους Νέους Άνδρες, καθώς κατεβήκαμε πλήρεις, ενώ στις Νέες Γυναίκες, η είσοδος στην οκτάδα είναι ιδιαίτερα θετική. Από αύριο κιόλας ξεκινάμε να διορθώνουμε τα λάθη μας για να είμαστε πανέτοιμοι για τίτλους όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ