ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έγινε η κλήρωση για την ομάδα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο!


Άλλη μία ιστορική μέρα για τον Σύλλογο της ΑΕΚ είναι η σημερινή (22/01), καθώς για πρώτη φορά το νεοσύστατο τμήμα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο μπήκε στην κληρωτίδα των εθνικών πρωταθλημάτων.

Συγκεκριμένα, σε κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΑ ΟΠΑΠ ο “Δικέφαλος” τοποθετήθηκε στον Νότιο Όμιλο της Α2 Κατηγορίας με αντιπάλους τους: Αετούς Κρήτης, Ήφαιστο, Ηράκλειο και Παναθηναϊκό ΑμεΑ. Το “παρών” στην κλήρωση έδωσαν ο Πρόεδρος, κ. Αλέξης Αλεξίου και ο γενικός αρχηγός, κ. Νίκος Δευτεραίος.

Η ΑΕΚ την πρώτη αγωνιστική θα εκτίσει το ρεπό της, ενώ ο πρώτος επίσημος αγώνας θα γίνει με αντίπαλο το σωματείο των Αετών Κρήτης. Οι δύο πρώτοι της κατηγορίας θα αντιμετωπίσουν σε αγώνες χιαστί τους δύο πρώτους του Βορείου Ομίλου και οι νικητές θα αγωνιστούν σε διπλούς αγώνες για την άνοδο στην κατηγορία. Ο ηττημένος του τελικού θα έχει δεύτερη ευκαιρία για άνοδο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον προτελευταίο της Α1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
1η αγωνιστική (02-03/03): ΡΕΠΟ
2η αγωνιστική (16-17/03): ΑΕΚ – Αετοί Κρήτης
3η αγωνιστική (23-24/03): Ήφαιστος – ΑΕΚ
4η αγωνιστική (30-31/03): ΑΕΚ – Ηράκλειο
5η αγωνιστική (06-07/04): Παναθηναϊκός ΑμεΑ – ΑΕΚ
6η αγωνιστική (13-14/04): ΡΕΠΟ
7η αγωνιστική (20-21/04): Αετοί Κρήτης – ΑΕΚ
8η αγωνιστική (04-05/05): ΑΕΚ – Ήφαιστος
9η αγωνιστική (11-12/05): Ηράκλειο – ΑΕΚ
10η αγωνιστική (18-19/05): ΑΕΚ – Παναθηναϊκός ΑμεΑ

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε στο aek.gr: “Είναι μία σημαντική μέρα για τον Σύλλογο, καθώς το νέο μας τμήμα μπήκε στην κλήρωση των εθνικών κατηγοριών. Το τμήμα μπάσκετ με αμαξίδιο θα είναι ένα τμήμα τιμής για όλη την ΑΕΚ και όλοι θα χαιρόμαστε όταν θα βλέπουμε τον “Δικέφαλο” και σε αυτό το άθλημα“.

O γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, κ. Νίκος Δευτεραίος, με τη σειρά του είπε: “Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας παρευρεθήκαμε στην κλήρωση για ένα τμήμα που θα αποτελεί το καμάρι του Συλλόγου. Είμαι βέβαιος ότι όλος ο κόσμος θα αγκαλιάσει τους αθλητές μας που θα τιμήσουν τα χρώματά μας“.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ