ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ

Εισιτήρια Διαρκείας 2019-20


Η ΑΕΚ παρουσιάζει τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και σε καλεί να “κλείσεις” θέση ΤΩΡΑ δίπλα σε όλα τα τμήματα του “Δικεφάλου”!

Για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα ισχύσουν εισιτήρια διαρκείας για το χάντμπολ, το βόλεϊ γυναικών, αλλά και VIP εισιτήριο διαρκείας. Μαζί με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ το πακέτο… συμπληρώνεται και δείχνεις έμπρακτα τη στήριξή σου στην ΑΕΚ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ 2019-20
Με το εισιτήριο διαρκείας χάντμπολ “κλείνεις” θέση στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ και παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα (κανονική διάρκεια και πλέι οφ), Κύπελλο (έως και την ημιτελική φάση) και Ευρώπη (έως και την ημιτελική φάση) για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία τόσο σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και σε Τελικό Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης.

Κόστος: 50€.

Οι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ τυγχάνουν έκπτωσης 20% και το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στο ποσό των 40€.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας χάντμπολ, δίνεται δώρο ένα t-shirt της ομάδας χάντμπολ, το οποίο θα διατεθεί με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019-20
Με το εισιτήριο διαρκείας βόλεϊ στέκεσαι στο πλευρό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και παρακολουθείς όλους τους εντός έδρας αγώνες στην Pre League (κανονική διάρκεια και πλέι οφ) και το Κύπελλο Ελλάδος. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος.

Κόστος: 25€.

Οι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ τυγχανουν έκπτωσης 20% και το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στο ποσό των 20€.

VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-20
Με το VIP εισιτήριο διαρκείας της Μάνας ΑΕΚ στέκεσαι στο πλευρό όλων των τμημάτων του Συλλόγου και αποκτάς προσωπική διακεκριμένη θέση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες των τμημάτων: χάντμπολ, βόλεϊ γυναικών, ποδοσφαίρου σάλας, rugby league και πόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε πιθανή παρουσία τόσο σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, όσο και σε Τελικό Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης σε όλα τα τμήματα.

Κόστος: 200€.

Οι κάτοχοι ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ τυγχανουν έκπτωσης 20% και το κόστος του εισιτηρίου διαρκείας ανέρχεται στο ποσό των 160€.

Στους κατόχους VIP εισιτηρίου διαρκείας, δίνονται δώρο δύο t-shirt επιλογής τους από τα σχέδια της νέας σεζόν, που θα διατεθεί στο κοινό με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκινά την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 από:
– Τα γραφεία της ΑΕΚ (Φωκών 9, Νέα Φιλαδέλφεια) από Δευτέρα έως Πέμπτη 09:00-20:00 και Παρασκευή 09:00-18:30.
– Την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, aek.gr, στην καρτέλα “Εισιτήρια” επιλέγοντας το εισιτήριο διαρκείας της αρεσκείας σας.
– Από τo επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του Συλλόγου, eshop.aek.gr.

Προμηθεύσου τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ και φώναξε δυνατά… είμαι ΑΕΚ!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ